ΙΩΑΝΝΑ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ

 

Κυρία Τσερασέλλα

Χρόνια σας πολλά και καλά !

Γεμάτα υγεία , χαρά , αγάπη και χορό!  Οι επιθυμίες σας ευχές μου !!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω επίσης,

για όλα αυτά τα έντεκα χρόνια,

που μου μάθατε τι σημαίνει να προσπαθώ

για το χορό, τι σημαίνει ΠΑΘΟΣ για τον χορό. Τι σημαίνει μπαλέτο !

Δυστυχώς  αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στη σχολή

και φέτος λοιπόν θα τιμήσω την σχολή μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το όνειρο του πατέρα μου ήταν να γίνω μπαλαρίνα, σας υπόσχομαι λοιπόν,

πως θα το καταφέρω και θα σας κάνω περήφανη.

Η σχολή είναι τι δεύτερο σπίτι μου. Μέσα σ’ αυτή γέλασα, έκλαψα , πόνεσα, έπεσα, σηκώθηκα,  ΧΟΡΕΨΑ .

Είμαι ευγνώμων που είμαι μαθήτριά σας.

Σας εύχομαι, τέλος , να κάνετε αυτό, που αγαπάτε όπως εσείς ξέρετε καλύτερα !

Είστε η καλύτερη δασκάλα χορού που θα μπορούσα ποτέ να συναντήσω.

 

                                                           ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ -  ΠΟΛΥ

                                                                                      Μην το ξεχνάτε.

 

                                                                          το κρεμμυδάκι – bayadere

                                                                                       ή αλλιώς ……

                                                                               Ιωάννα Ζωγραφάκη

 

                                  2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2011-2012-2013

 

ΜΑΡΙΑ ΠΑΊ΄ΖΗ

 

 

  • είστε μια καταπληκτική δασκάλα που βγάλατε μαθήτριες που αγάπησαν τόσο το χορό ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους σε πείσμα των καιρών! σας ευχαριστώ!

ΕΜΥ ΚΟΡΦΙΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΄΄ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ΄΄

Γεια σου Cerasella ! Είμαι Η ¨Εμυ η δασκάλα στην κ.Κονταξάκη που είχαμε συνατηθεί πέρσυ στην παράσταση της Ματίνας στη Στέγη στην Αθήνα! Ήθελα να σας πω εδώ και καιρό και δεν το έχω κάνει λόγω αμέλειας ένα μεγάλο συγχαρητήρια για τις μαθήτριες σας όλες!  Ολα τα παιδιά είναι τόσο καλά που δεν είναι τυχάιο ασφαλώς ! Τώρα που βλέπω την τρίτη φουρνιά ας το πούμε έτσι θέλω να σου πω ειλικρινά ένα μεγάλο Μπράβο!!!! Ξέροντας πόσο δύσκολο είναι να καλλιεργήσεις τα παιδιά όχι μόνο να τα μάθεις να χορεύουν αλλά να αποκτήσουν όλες αυτές τις αξίες που δίνει ο παργματικος χορός και οφείλουμε να υπηρετούμε και να μην ξεχνάμε σαν απώτερο σκοπό και στόχο ! Όλα τα παιδιά σου ακόμα και αυτά με δύσκολο χαρακτήρα έχουν μια βάση που εγώ που τα παίρνω στα δικά μου χέρια έχω πού να πατήσω! Έχουν μια δομή που δυστυχώς είναι σπάνια πια! Μπράβο και πάλι μπράβο! Ο λόγος που στα γράφω είναι πρώτον γιατί ξέρω πόσο δύσκολη είναι αυτή η δουλειά και δεύτερον για να ξέρεις ότι η δουλειά σου αναγνωρίζεται και είναι αξιοθάυμαστη!!! φιλιά πολλά και καλό κουραγιο σε όλα!!!:-)

ΣΙΣΣΥ ΜΑΡΜΑΡΙΤΣΑΚΗ

Κυρία καλημέρα, τι κάνετε?
Σας στέλνω μέιλ αντί γι αυτό που ήθελα να σας αφήσω στη σχολή γιατί μάλλον δε θα προλάβουμε να βρεθούμε να σας το δώσω.. Και δεν μπορώ να μη σας πω λίγα λόγια φεύγοντας.. ..3,5 χρόνια τώρα είμαστε κάθε μέρα μαζί.. ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια είμασταν και σχεδόν όλη μέρα μαζί.. συνήθισα και δεν μπορώ και να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα αλλάξει..και δε θέλω και να το συνειδητοποιήσω.. Μου λείπετε ήδη και θα μου λείψετε πραγματικά πάρα πολύ ακόμα.. Ήδη σκέφτομαι πως θα τα κανονίσω για να έρχομαι όσο πιο συχνά γίνεται.. Και σίγουρα δε θέλω να υπάρχει καμία κακή ανάμνηση.. τόσα χρόνια είστε η δεύτερη μαμά μου..μου δίνετε δύναμη, με συμβουλεύετε, με προσέχετε.. πολλές φορές θα κοιταζόμασταν απλώς και θα είχαμε καταλάβει η μία τη σκέψη της άλλης.. έτσι ένιωθα.. ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια.. σας νιώθω από τα πιο κοντινά και αγαπημένα μου άτομα και δε θέλω με τίποτα να χαλάσει αυτή η σχέση.. Δεν ξέρω πως να πω όλα αυτά που σκέφτομαι..εύχομαι να συμβεί και τώρα το ίδιο και να καταλάβετε τη σκέψη μου.. γιατί πραγματικά κάποια πράγματα δεν βρίσκω τρόπο να τα πω ή να τα περιγράψω.. είναι τόσο έντονα συναισθήματα..   κι είναι και κάτι αξέχαστες στιγμές... όταν σας έβλεπα να χορεύετε και βούρκωνα.. όταν μου ευχόσασταν για τα γενέθλιά μου που μου είπατε ότι θα σας λείψω πολύ και με αγκαλιάσατε.. η στιγμή που είπατε το όνομα μου στη φετινή απονομή... δε γίνεται να τα σκεφτώ μία φορά χωρίς να συγκινηθώ.. τέλος πάντων ας σταματήσω τώρα..  αν δεν καταφέρουμε να βρεθούμε  σας εύχομαι να περνάτε καλά και θα τα πούμε το συντομότερο! 

Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ πολύ για όλα!! 
θα μου λείψετε..

Σίσσυ

 

01011955